♥  Grote avonturen beginnen klein  

Retourneren

Is de bestelling toch niet helemaal naar verwachting? Dan kun je de items uiteraard retour sturen. Wij accepteren retouren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling op het betreffende afleveradres.
Let op: retourneerkosten zijn voor eigen rekening.

Voor een goede afhandeling van een retour dien je het retour formulier in te vullen en mee te sturen.
I.v.m. besparing van het papier zullen wij dit formulier niet mee sturen bij je bestelling. Onderstaand kun je het formulier downloaden en uitprinten. Geen printer tot beschikking? Het retour formulier mag je ook mail en naar info@bellybloz.nl

 

klik hier voor het retour formulier

Let op! Voor het retourneren hebben wij enkele regels.

  • Het artikel dient in originele verpakking geretourneerd te worden.
  • het product moet voorzien zijn van alle originele labels;
  • het product dient ongewassen en ongedragen/ongebruikt en te zijn;
  • Voeg het retour formulier ingevuld toe aan het retour pakket
  • Verzend en retour kosten zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed.

Retour adres:

Belly bloz
Kerkpad 17
5428 GB Venhorst (Noord Brabant)
Nederland.

 

Artikel beschadigd of defect?

Bij een beschadigd of defect artikel verzoeken wij u altijd contact op te nemen met info@bellybloz.nl of via het mobiele telefoon nummer. Samen met u en onze leveranciers zullen wij zoeken naar een geschikte oplossing.

 

Wat gebeurt er na ontvangst van de producten?

Na ontvangst gaan wij het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen terugstorten naar het rekeningnummer waarmee de geretourneerde bestelling is betaald. Heb je nog vragen over een retour? Dan mag je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, Vermeld altijd uw bestelnummer en naam als u een e-mail stuurt met een vraag over een geplaatste bestelling, of zorg er voor dat u deze bij de hand heeft als u contact zodat wij alle vragen sneller kunnen beantwoorden.

 

Woont u in de buurt?

U heeft ook de mogelijkheid om de artikelen  waar u niet tevreden over bent te ruilen of terug te brengen op het bovenstaande adres. Gelieve eerst contact op te nemen via info@bellybloz.nl of via +31 (0) 643 094 581.

Vermeld altijd uw bestelnummer als u een e-mail stuurt met een vraag over een geplaatste bestelling, of zorg er voor dat u deze bij de hand heeft als u contact opneemt via het mobiele telefoonnummer.

 

baby artikelen en kinderkamer accessoires   Verzendkosten €5,95 (NL)   baby artikelen en kinderkamer accessoires Gratis verzending vanaf €45,00 (NL) baby artikelen en kinderkamer accessoires Snelle levering