♥  Grote avonturen beginnen klein  

Onze bank gegevens
KvK: 61519820

BTW: NL002233880B52

Rabobank Nederland
IBAN-code: NL32RABO0191982849
BIC-code: RABONL2U

Partners met Sisow By Buckaroo
Heb je een betaling online voldaan? Dan zie je op je bankafschrift een afschrijving naar ‘Stichting Sisow’.* Niks om je zorgen over te maken want alle betaalmethodes (m.u.v. directe bank overschrijving) gaan via Sisow Stichting Derdengelden. Sisow heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank om als betaalinstelling alle betalingen voor hun klanten (wij dus) te verwerken.

* Sisow is per 30 maart 2021 overgenomen door Buckaroo. Het kan zijn dat de omschrijving van betaling in de toekomst wordt aangepast.

 

Bij Belly bloz.nl kunt u gebruik maken van de volgende betaalmethodes:
 

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierde klant kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

U plaatst een bestelling bij Bellybloz.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaal knop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

De voordelen:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

Overboeking via directe bankoverschrijving.
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail, waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer vermeld worden. Aan de hand van deze bevestigings- mail kunt u uw betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het ordernummer vermeldt.

De voordelen:

  • Zelf uw betaling verrichten via uw bank onder vermelding van uw ordernummer
  • Bevestiging per e-mail na ontvangst van uw betaling
  • Levertijd: 3-4 werkdagen (direct verstuurd na ontvangst betaling)

Bankcontant/Mistercash
Met MisterCash/Bancontact kunt u als Belgische klant direct bij het plaatsen van uw bestelling betalen. Zodra u betaald heeft, krijgt u meteen een bevestiging van uw betaling en worden de door u bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel).

Betalen met MisterCash/Bancontact werkt als volgt: U plaatst het (de) gewenste artikel(en) in je winkelwagen en klikt vervolgens op afrekenen. Op de betaalpagina kunt u met of zonder een account aan te maken uw bestelling plaatsen. Bij de betaalmethode kunt u Mistercash/Bancontact selecteren. Nadat u op bevestigen hebt geklikt wordt u doorgeleid naar de MisterCash/Bancontact omgeving. Op deze pagina kunt u de resterende gegevens invullen en de betaling voltooien. 

Betalen met credit card
U kunt betalen met Master Card. Alle credit card betalingen worden voor ons verwerkt door sisow die voor u de betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.

Nieuw* Sisow iDEAL
Vanaf nu is het mogelijk via Sisow iDEAL-betalingen te verrichten met iDEAL QR. Na het scannen van de iDEAL-QR-code verschijnen op het scherm de betaalgegevens. Ook de voorkeursbank staat al vermeld als de consument deze bij het downloaden van de app heeft geselecteerd. Wanneer de klant op ‘betalen‘ drukt wordt hij doorgeleid naar de mobiel bankieren app van de geselecteerde bank. Om de betaling af te ronden doorloopt de klant de bekende stappen via de mobiel bankieren app van de geselecteerde bank zoals hij of zij gewend is. Na het betalen, annuleren, verlopen en mislukken van de transactie vindt er op dezelfde manier een terugkoppeling plaats zoals u dat gewend bent bij iDEAL.