♥  Grote avonturen beginnen klein  

Garantie & disclaimer

Niet te vreden?

Na ontvangst van uw artikel heeft u het recht om binnen 14 dagen het artikel terug te sturen als u niet tevreden bent met het betreffende artikel. Klik hier voor meer informatie.

Garantie.

Bij Belly bloz vinden vinden we kwaliteit erg belangrijk. Heeft u een artikel dat binnen 8 weken na ontvangstdatum defect is of een mankement heeft dan kunt u contact met ons opnemen via info@bellybloz.nl of het telefoonnummer. Let er wel op dat u altijd uw bestelnummer vermeld. We zullen uw klacht in behandeling nemen en er zal worden bekeken of u daadwerkelijk recht heeft op garantie.

Er wordt geen garantie gegeven op defecten of mankementen door eigen toe doen of door het niet na leven van de voorschriften en doeleinden waar het betreffende artikel voor bedoeld is.

Disclaimer

Alle informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website van Belly bloz kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel we ons uiterste best doen om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan Belly bloz niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecte, gederfde inkomsten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Op al onze leveringen gelden de algemene voorwaarden. Klik hier voor onze algemene voorwaarden