Verzendkosten €3,95 Vanaf €50,- gratis verzenden binnen NL.  Snelle levering 14 dagen bedenktijd

Belly bloz baby artikelen en kinderkamer accessoires

Niets is mooier dan een nieuw leventje dat groeit in een buik. Bij bellybloz.nl vind je mooie en leuke artikelen om het leven van jou en je (aanstaande) kindje zo comfortabel en mooi mogelijk te maken. Combineren met heel veel leuke artikelen en kleuren is bij Belly bloz geen probleem!

Wij hebben een gecombineerd assortiment van eigentijdse, trendy, moderne en sfeervolle artikelen die vooral gericht zijn op baby’s. Belly bloz biedt merken aan van o.a: Jollein, Zebra Trends. Glorious Lou, Lassig, Little naturals, Cocobelt en nog veel meer. Natuurlijk hebben wij ook de leukste cadeautjes om te geven!

Heb je een vraag? Bel, mail of stuur ’n appje!
+31 (0)6 4309 4581 – info@bellybloz.nl

Behind Belly Bloz …

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Chantal Goossens, 27 jaar en sinds oktober 2014 ben ik troste eigenaresse van Bellybloz.nl.  ik woon in het mooie (kleine) dorpje Gemert in Noord-Brabant waar tevens ook het kantoor zit gevestigd. 

Met passie en plezier ondernemen dat is iets wat bij mij voorop staat! Leren en op de hoogte blijven van nieuwste trends en ontwikkelingen voor; baby’s, kinderen, maar ook voor papa’s en mama’s.

Ook je eigen tijd indelen is een groot voordeel! Naast de webwinkel van Belly bloz ben ik al sinds 2010 werkzaam in de kinderopvang. Het zien opgroeien en bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen vind ik het mooiste aan dit vak. Ik verdiep me steeds opnieuw in bepaalde factoren. Wat is belangrijk? Hoe pak je dat aan?Wat is er nodig?

 

Door dat ik enkele (flexibele) dagen in de week op een kinderdagverblijf werk kunnen de contact tijden beperkt zijn. Bellen mag altijd maar mocht ik niet bereikbaar zijn  wil ik vragen om te mailen of een whats app berichtje sturen! Ik zal er zorg aan dragen dat alle vragen zo snel mogelijk beantwoord worden.

Met de kijk op de toekomst zijn er nog veel nieuwe ontwikkelingen en ideeën die ik graag zou willen toepassen! Blijf Belly bloz volgen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en acties!

f3136c_b3ef893b83ed438fabc2c3106d4b82d2 Facebook_icon.svg instagram-logo-transparent-background_zps6befc220Pinterest_Shiny_Icon.svg_

 

 

Lieve groetjes,
Chantal