♥  Grote avonturen beginnen klein  

Belly bloz baby artikelen en kinderkamer accessoires

Niets is mooier dan een nieuw leventje dat groeit in een buik. Bij bellybloz.nl vind je mooie en leuke artikelen om het leven van jou en je (aanstaande) kindje zo comfortabel en mooi mogelijk te maken. Combineren met heel veel leuke artikelen en kleuren is bij Belly bloz geen probleem!

Wij hebben een gecombineerd assortiment van eigentijdse, trendy, moderne en sfeervolle artikelen die vooral gericht zijn op baby’s. Belly bloz biedt merken aan van o.a: Jollein, Zebra Trends,  Lassig, Little naturals, Candide en nog veel meer. Natuurlijk hebben wij ook de leukste cadeautjes om te geven!

Heb je een vraag? Bel, mail of stuur ’n appje!
+31 (0)6 4309 4581 – info@bellybloz.nl

Behind Belly Bloz …

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Chantal Goossens, eigenaresse van Bellybloz.nl.  Ik ben opgegroeid in het mooie kleine dorpje Gemert en sinds kort woonachtig in Venhorst. Een nog kleiner dorpje in Brabant 🙂 Op het moment is het alleen nog maar mogelijk om online te shoppen bij Bellybloz.nl.

Met passie en plezier ondernemen dat is iets wat bij mij voorop staat! Leren en op de hoogte blijven van nieuwste trends en ontwikkelingen voor; baby’s, kinderen, maar ook voor papa’s en mama’s.

Ook je eigen tijd indelen is een groot voordeel! Zelf nog geen kindjes maar wel een super troste tante van een klein neefje van 2 jaar<3 Naast de webwinkel van Belly bloz ben ik ook werkzaam in de kinderopvang. Het zien opgroeien en bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen vind ik het mooiste aan dit vak.

 

Door dat ik enkele dagen in de week op een kinderdagverblijf werk kunnen de contact tijden beperkt zijn. Bellen mag altijd maar mocht ik niet bereikbaar zijn wil ik vragen om een voicemail berichtje achter te latente mailen of een whats app berichtje sturen! Ik zal er zorg aan dragen dat alle vragen zo snel mogelijk beantwoord worden.

Met de kijk op de toekomst zijn er nog veel nieuwe ontwikkelingen en ideeën die ik graag zou willen toepassen! Blijf Belly bloz volgen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en acties!

Facebook_icon.svg instagram-logo-transparent-background_zps6befc220Pinterest_Shiny_Icon.svg_

 

 

Lieve groetjes,
Chantal