♥  Grote avonturen beginnen klein  

Oil & care

 

Baby verzorgingsproducten. De huid van baby’s is vaak extra gevoelig en verdient wat extra aandacht. Je hebt daarom speciaal voor baby’s ook diverse verzorgingsproducten. De eerst weken hoef je deze nog niet perse te gebruiken. Alleen water is voldoende. Je mag wel producten gebruiken als je dat lekker vindt ruiken. Kies dan wel voor producten die speciaal voor de babyhuid gemaakt zijn. Deze zijn veel minder agressief dan ‘normale’ zeep en shampoo. Dit geld ook voor wasmiddelen, Deze kunnen vrij agressief zijn voor babyhuidjes. Was de kleertjes van je baby altijd met zacht wasmiddel, liefst hypoallergeen.

Baby verzorgingsproducten

Speciaal voor de gevoelige babyhuid ontwikkeld. Géén irriterende ingrediënten, Hypoallergeen & pH-huidneutraal

Wasmiddel

Vlekken worden verwijderd met natuurlijke enzymen,  Getest door kinderartsen, allergologen en dermatologen

Handige baddertips

  • Zorg voor een aangename temperatuur in de ruimte waar je je baby baddert.
  • De ideale watertemperatuur is 37 graden. Gebruik hiervoor een badthermometer.
  • Leg alles van te voren klaar en zorg dat alles binnen handbereik ligt: denk aan een washandje, verzorgingsproducten, handdoek.
  • Leg ook alle kleertjes klaar die je je baby na het badderen aan wilt trekken. Om je baby helemaal lekker te verwennen, kun je zijn badcape en kleertjes op de verwarming hangen. Zo gaat hij zo van het warme badje in een warme handdoek, in lekkere warme kleertjes. Wedden dat hij slaapt als een roos?
  • Leg je baby op een handdoek of badcape, maar droog hem af met een hydrofiel luier. Deze is zachter en dunner waardoor je beter tussen de huidplooitjes kunt.
  • Smeer je kleintje eventueel in met babycrème of babyolie na het badje.
  • Belangrijk: laat je baby nooit alleen in bad. Ook niet voor een paar seconden.