♥  Grote avonturen beginnen klein  

Welkom bij Bellybloz …

Welkom bij Bellybloz …

Niets is mooier dan een nieuw leventje dat zich ontwikkelend in jou buik. Bij bellybloz.nl vind u de mooiste en leukste artikelen om het leven van u en uw (aanstaande) kindje zo comfortabel en zo mooi mogelijk te maken. Combineren met heel veel leuke artikelen en kleuren is bij Belly bloz geen probleem!

Ook kunt u biOntwerpj Bellybloz.nl terecht voor de leukste cadeautjes voor moeder en kind. Bent u opzoek naar een artikel dat wij niet in de collectie hebben? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.

Bij Belly bloz vind u een gecombineerd assortiment van eigentijdse, trendy, moderne en sfeervolle artikelen die vooral gericht zijn op baby’s. Belly bloz biedt merken aan van o.a: Jollein. Zebra Trends. Glorious Lou, ISI Mini, Theraline, Lassig, Fabsworld, Little naturals, Cocobelt en nog veel meer.

Heeft u vragen of ben u opzoek naar een specifiek artikel? Wij zullen u van alle informatie voorzien als u contact met ons opneemt.

Behind Belly Bloz …IMG_2575

Mijn naam is Chantal, Eigenaresse van Belly bloz. Ik ben 25 jaar en opgegroeid in Gemert, Een klein dorpje in Noord-Brabant.  Na al enkele jaren gewerkt te hebben voor een baas begon ik steeds meer interesse te krijgen om zelf een onderneming te starten.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Met veel plezier werk ik met kinderen in een leeftijd van 0 tot 12 jaar. Helaas weet iedereen dat de kinderopvang een tegenslag heeft gehad en helaas was ik genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Erg jammer vond ik dit natuurlijk maar in mijn achterhoofd spookte het idee van een eigen onderneming nog steeds rond. Dit was mijn kans en die greep ik aan.

Een eigen onderneming daar gingen we voor! Maar daar kwamen natuurlijk ook heel veel vragen bij. Het is een totaal anders dan het werken in de kinderopvang. In 2013 ben ik gestart met de studie ondernemer om al het belangrijke van het ondernemen te leren. In juli 2015 heb ik deze studie succes vol afgerond.

Tijdens deze studie ben ik gaan brainstormen. In oktober 2014 is de webwinkel van Belly bloz online gegaan en het resultaat heeft u inmiddels bewonderd. Naast de webwinkel werk ik ook nog steeds met veel plezier in de kinderopvang, Ik kan die lieve kindjes natuurlijk niet missen! Hierdoor zijn onze contact tijden ook beperkt. Mocht u een dringende vraag hebben mag u altijd mailen of een whats app berichtje sturen. Dan ontvangt u gegarandeerd op korte termijn een reactie.

Met de kijk op de toekomst zijn er nog veel nieuwe ontwikkelingen en ideeën mogelijk. Een van deze ideeën is bijvoorbeeld een fysieke winkel waar de klant direct de mooiste spulletjes kan bewonderen en aanraken natuurlijk! Ik zeg dus blijf Belly bloz volgen en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Dit kan je bijvoorbeeld doen door de blog te lezen of Belly bloz te volgen via social media platformen.

f3136c_b3ef893b83ed438fabc2c3106d4b82d2Facebook_icon.svginstagram-logo-transparent-background_zps6befc220Pinterest_Shiny_Icon.svg_

Lieve groetjes, Chantal

 
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie