♥  Grote avonturen beginnen klein  

Moeders voor moeders…

Een druk maar informatief weekendje achter de rug. Afgelopen zaterdag kraambeurs gehad bij het St. Anna ziekenhuis met heel veel andere leuke bedrijven en organisaties.

Natuurlijk moest ik daar ook even een kijkje gaan nemen. Mijn aandacht ging naar een stand
”Moeders voor Moeders”

Moeders voor Moeders was voor mij nog totaal onbekend (ik dacht dat het een tijdschrift was) Maar wat hun doen. Ongelofelijk!

Zwanger worden, Het lijkt zo makkelijk. Echter is dit niet bij iedereen het Geluk-kun-je-delen-facebook-prenatal-moeders-voor-moeders2geval. Moeders voor moeders is een stichting die de kinderwens van stellen met vruchtbaarheidsproblemen vervullen.

Pril zwangere hebben een teveel van het hCG-hormoon in de urine. Moeders voor moeders is een landelijk actieve organisatie die de urine van pril zwangere verzameld en hier uit wordt het hCG-hormoon gewonnen.

Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Ben jij al bekend met deze organisatie? Of wil je meer informatie? Kijk eens op de website https://www.moedersvoormoeders.nl/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie