♥  Grote avonturen beginnen klein  

Veilig en makkelijk lopen met je babyautostoeltje? Cocobelt!

Iedere vader en moeder ervaart dagelijks hoe zwaar en vermoeiend het is om met een babyautostoeltje te lopen. Dat is vanaf nu verleden tijd!

Geen gedoe meer met het in- of uitklappen van kinderwagens voor die kleine stukjes lopen. Geen vermoeide of pijnlijke armen meer met het dragen van je babyautostoeltje, want je bevestigt de Cocobelt binnen een paar seconden eenvoudig aan het babyautostoeltje en draagt deze vervolgens veilig en comfortabel als een tas over je schouder. Liefdevol bedacht en gedragen!Cocobelt-review-Cocobelt-ervaringen-Cocobelt-GoodGirlsCompany-draagriem-Maxi-Cosi

De Cocobelt is handgemaakt van kwaliteitsmaterialen, getest op veiligheid, eenvoudig in gebruik en ziet er fantastisch uit! 

Wat is de Cocobelt®?

Als jij een babyautostoel hebt, dan weet je hoe vaak je deze gebruikt voor kleine of grote stukjes lopen en hoe zwaar en vermoeiend dat is. Dagelijks van en naar je auto , naar de oppas, de kinderopvang, je andere kind(eren) naar school brengen en halen, even een winkel binnen lopen en zelfs op vakantie op de luchthaven en op het strand. Het gewicht dat je aan je armen hebt en de bewegingsvrijheid die je mist is herkenbaar voor elke ouder.

De oplossing?Recensie-Cocobelt-handige-babygadgets-babyspullen-uitzetlijst-baby-wat-is-handig-GoodGirlsCompany

Wél op een prettige manier lopen in al die herkenbare situaties? Dat doe je met de Cocobelt. Zwaar en pijnlijk tillen, wordt comfortabel dragen met gemak.

Veiligheid was voor ons uiteraard het meest belangrijk. Daarom is de klick-buckle van Cocobelt uitgebreid getest door Tüv Rheinland en Bureau Veritas, en heeft de Cocobelt een CE-keurmerk.

De Cocobelt is heel snel en eenvoudig te bevestigen en te gebruiken. Veilig en prachtig ontworpen!

Sfeerbeeld_Merken_cocobelt

Jouw baby mag toch gezien worden?

Dat geldt ook voor de Cocobelt.

 

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie